Skal du til festival? Dette skal du have med i håndtasken

Om sommeren kan man deltage i en lang række af hyggelige og sjove festivaler rundt omkring i landet, hvor man kan få sig en masse store musikoplevelser. Men udover at give gode oplevelser og sjove minder så kan festivaler også være et sted, hvor man nemt kan komme til at stå og mangle en række nødvendigheder.

Læs med herunder og få 4 ideer til hvad du skal have med i håndtasken, når du tager til festival.

1.   Masser af plaster   

Når man er samlet en masse mennesker på et sted, og der er alkohol involveret, så kan man godt risikere at komme galt afsted. Det kan være, at man snubler over sine egne fødder, eller at en tilfældig forbipasserende kommer til at skubbe til en. Så står man pludseligt med knæene fulde af hudafskrabninger. Derfor er det altid en god ide at have plastre med i sin taske.

Skulle man komme værre til skade, så er der altid mulighed for at besøge samaritterne på festivalen, som kan behandle mindre skader. Der er som regel en form for ambulanceberedskab på festivalen, så sørg for at finde ud af, hvor de præcis befinder sig, når du ankommer til festivalen.

2.   Håndsprit og servietter

I løbet af en lang festivaldag bliver de offentlige toiletter mere og mere ulækre. Det er bare en ting, som hører med til festival-oplevelsen, men derfor kan det stadig være meget rart at kunne holde hænderne rene. Derfor er det altid en god ide at pakke håndsprit ned i tasken. Derudover er det også en god ting at have servietter med i tasken, hvis nu der ikke skulle være mere toiletpapir.

3.   Godt med tyggegummi

Når man en hel dag ikke har lavet andet end at drikke øl, Breezer og spise pomfritter, så kan ens ånde godt begynde at blive lidt skarp. Her kan en pakke tyggegummi være en super ting at have med, sådan at man lige kan friske ens ånde lidt op. Så er man også klar, hvis nu der skulle dukke en sød person op, som kunne trænge til et lille kys.

4.   Solcreme eller regnslag

Det er altid en god ide at tjekke vejrudsigten, inden man tager afsted hjemmefra, så man ved, hvad man kan forvente ude til festivalen. På denne måde kan man også pakke de ”accessoires”, som passer bedst til vejret. Hvis det bliver varmt med masser af sol, så snup lige en lille tube solcreme med, sådan at man ikke bliver skoldet. Omvendt så kan et regnslag blive ens redning, hvis vejret skulle vise sig og blive vådt.