MPA: Sådan rekrutterer du de helt rette personer til jobbet

Du er måske ejer af en virksomhed, der ønsker at skabe det helt rette arbejdsmiljø. Det er faktisk ret svært, hvis det skal fungere med over 10 ansatte. Alle mennesker har deres helt egne svagheder og styrker, og nogle af dem kan være typiske for en hel gruppe af mennesker. Men det er vigtigt at holde for øje, at uanset hvilke kendetegn en person har, så er der et menneske bagved. En Master Person Analysis kan du finde de helt rette kendetegn til jobbet.

Personlighedstyper passer godt til forskellige jobs

For nylig var der er en, der søgte en leder, der havde haft minimum 5 måneders barsel. Dem, der skrev jobannoncen, mente, at det at varetage et andet menneskes fulde behov i længere tid kvalificerede personen med særlige empatiske evner. Det er da også rigtigt, at de fleste kvinders hjerner undergår en stor ændring i forbindelse med fødslen. For mænd hænger det derimod direkte sammen med mængden af tid, de tilbringer med deres barn. Empati er en egenskab, der er god i forbindelse med arbejde, hvor andre mennesker er involveret. En god leder er ikke nødvendigvis en, der kan barrikadere sig på sit kontor. Men derimod en, der kan gå på gulvet og mærke alle medarbejdernes behov. Og de finder det, der gør en medarbejder speciel. Med en Master Person Analysis kan du allerede se det under jobsamtalen.

Hvordan får du en Master Person Analysis?

Du tænker måske, at det kunne være den helt rette løsning til dig. Og så er det bare med at hoppe videre til denne hjemmeside, der udbyder Master Person Analysis. Med en Master Person Analysis kan du rekruttere og finde de helt rette personer, der er skræddersyet til lige præcis din stilling. Om det så er empati eller evne til fokus, der er vigtigt for dig, så kan en Master Person Analysis finde det til dig. Det er et spørgsmål om at teste for personlighedstræk, som psykologer har undersøgt gennem længere tid. Selv på Freuds tid var der undersøgelser om, hvad der udgjorde en persons personlighed. Siden da er vi kun blevet klogere. Det er den viden, som psykologer bygger videre på i dag. Derfor bliver menneskeheden klogere og klogere på det, der gør mennesker til mennesker. Men det er vigtigt at huske, at vi også er mennesker med følelser og værdi bare i os selv.