Industriventilation: Spar op til 80% på energiforbruget

Miljøomtanke og grøn omstilling behøver ikke at være på bekostning af en sund bundlinje. Erhvervslivet har i mange år haft den fordom, at bæredygtige løsninger ofte var dyre. Nogle af de første miljøbevidste virksomheder, der begyndte at omlægge deres forretningsmodel til en grønnere version, har alt afhængig af branchen, brugt mange penge på processen. Men sådan behøver det ikke at være for alle.

Holdning til handling

Med det rette valg af industriventilation til værkstedet kan man reducere energiforbruget med helt op til 80%. Det er godt for miljøet, men det er også meget positivt for virksomhedens økonomi. En professionel samarbejdspartner indenfor industriventilation kan hjælpe med at udvikle og implementere optimale løsninger i smedeværkstedet eller hos automekanikeren.

Apparater til industriventilation er et helt fagområde for sig selv, hvilket gør det nærliggende at søge hjælp hos professionelle fagfolk, der ved, hvad de taler om. Vælg en samarbejdspartner med stolte traditioner og en faglig holdning til industriventilation. Kun en sådan virksomhed formår nemlig at omsætte deres miljørigtige holdning til handling, så din bundlinje kan nyde godt af det grønne energiforbrug, som det optimale valg af industriventilation forårsager.

Spørg de rette fagfolk til råds

Indkøb og installation af sugearme, udsugningskomponenter, filtre og ventilatorer er ikke bare at vælge den første den bedste løsning. Når det kommer til industriventilation, så er mange af de løsninger, der er installeret rundt omkring på de danske værksteder særligt fremstillet og udvalgt til den enkelte virksomhed. Sørg derfor for at vælge en leverandør, der har mulighed at yde personlig rådgivning til alle deres kunder. At have en professionel fagmand med på råd giver tryghed i købsprocessen og gør det tilmeld langt nemmere at finde hoved og hale i, hvilke produkter der egner sig allerbedst til den enkelte virksomheds særlige formål.

Gå ikke på kompromis med industriventilationen

Indretning af et værksted kræver mange overvejelser. Om der skrues i biler eller om der svejses i jern, så bruges der værktøjer, der kan være skyld i en dårlig og skadelig luft for de medarbejdere, der færdes på arbejdspladsen i otte timer om dagen. For at holde luften frisk og de ansatte fri for skader på lungerne, så er det uhyre vigtigt, at man som virksomhed har en holdning til, hvordan man skaber et sundt arbejdsmiljø. Den rette udsugning giver et godt indeklima. Det giver sunde medarbejdere og færre sygedage, som igen giver virksomheden en bedre bundlinje.