Bøger
 Af Merete GundersenBøgerne kan bestilles ved at gå til forlaget
LIVSKILDENHjerters Energi

Hjertets Energi er en vejledning i, hvordan vi bevidst kan arbejde med Hjertets energi og dermed intensivere og accelerere vores åndelige udvikling. Hjertet symboliseres af en blomst med tolv hjerteblade, som hver repræsentere to modsatrettede kvaliteter, såsom svaghed – styrke, sorg- glæde.

» Læs mere

Det Spirituelle Menneske 1

Det Spirituelle Menneske bind 1 rummer en række afvekslende række af vigtige emner der alle åbner for en information om det spirituelle menneske og det lys af hvilken forfatteren mener det spirituelle menneskes oplevelser og tanker fødes.

» Læs mere 

Det Spirituelle Menneske 2

I Det Spirituelle Menneske bind 2 fortsætter forfatteren med at beskrive og udvide begreberne for det menneskelige lysunivers som hun startede med i bind 1. Denne bog rummer som den forrige bog en række afvekslende række af vigtige emner der alle åbner for en information om det spirituelle menneske.


» Læs mere

Det Spirituelle Menneske 3

I dette det tredje bind af Det Spirituelle Menneske, fortsætter forfatteren med at indføre os i indsigter om: SIQ– Den Spirituelle Intelligens’ mange facetter. Også dette bind indeholder megen overraskende viden om menneskelig udvikling, psykologisk og spirituelt.

» Læs mere

Det Spirituelle Menneske 4

Denne bog, Det Spirituelle Menneske, bind IV, formidles til læserne med en lysende, særlig udvidelse, et ekstra trin til indsigt. Som i seriens øvrige bind er der tale om fremadrettet og visionær viden inden for den psykospirituelle genre.

»Læs mere

 

Kærlighedens Urkraft

En moderne englebog. Den beretter om månedens engel, som man selv kan finde ind til gennem meditation , visualisering og bøn. Månedens engel kan være din kærlige vejviser for dit liv igennem alle årets 12 måneder. Enkelt fortalt, fuld af kærlighed, varme og indsigt er denne bog en lise for sjæl og sind. Bogen indeholder 14 unikke englebilleder.

» Læs mere

Min Spirituelle Dagbog

I denne åbenhjertige beretning, som Merete Gundersen her folder ud for os, kan vi virkelig fornemme og forstå, hvad det i flere henseender betyder for et menneske at modtage mange spirituelle/åndelige oplevelser.
Bogens sigte er ikke at analysere oplevelserne, de er her fortalt i form af dagbogsnotater – præcis som det.

» Læs mere

Digte & Visdomsord

Merete Gundersens første digtsamling består af en række digte, som inviterer læserne på en rejse ind i sindet. Her kan man møde og genkende sit eget kærlige sind. Man kan ikke undgå at blive berørt af et sus af evigheden. Engle, kærlighed, hjertets kalden, sjælens vækst.

» Læs mere 

    

Heart Energy

Heart Energy er Merete Gundersens første bog udkommet på engelsk, den er udgivet i USA år 2000. Bogen er en oversættelse af bogen Hjertets Energi.»Læs mere

 

Hjertets Energi er oversat til Engelsk og udgivet i USA.
Tittel- Heart Energy


- kan købes i alle engelsk talende lande, USA, ENGLAND,og CANADA.

Fås nu også i JAPAN:
Se her 発送可能時期

 

 

                                     

 


Bestilling  af danske bøgerTil Toppen

 

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin